Laat uw keuken op maat maken in Boortmeerbeek

Bij keukenwinkel Ixina in Boortmeerbeek, bij Tremelo en Kortenberg, staat de koffie voor u klaar. We zijn trots op onze keukens en dat zult u merken. Daarom kiezen wij bij Ixina keukens in Boortmeerbeek voor een persoonlijke aanpak. We adviseren u graag en professioneel over de mogelijkheden van opstellingen, elektrische apparatuur, kleuren, werkbladen en ga zo maar door. Vindt u het moeilijk om te beslissen tussen bijvoorbeeld een landelijke en moderne keuken? Dan biedt onze 3D planner uitkomst. Samen met u maken we een prachtig en gedetailleerd 3D-beeld van úw droomkeuken. Aankoopverplichting of kosten voor deze service? Natuurlijk niet. Persoonlijke service is voor ons belangrijk. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Ixina in Boortmeerbeek.

U kiest voor een keuken op maat bij Ixina? Ook na de adviesfase kunt u volop op ons rekenen. Of uw keuken nu geplaatst wordt in Boortmeerbeek, Tremelo of Kortenberg, wij zorgen  ervoor dat alles op wieltjes loopt. Daarom komt er een vakman bij u langs om de keuken perfect op te meten en te plaatsen. Is er toch een onderdeel van uw keuken dat op maat gemaakt moet worden? Geen probleem: door onze korte levertijden (6 tot 8 weken) kunt u toch snel van uw droomkeuken genieten! Ook de plaatsing van de apparatuur wordt uitgevoerd door onze vakman. 

Bij keukenwinkel Ixina in Boortmeerbeek, nabij Tremelo en Kortenberg, is uw droomkeuken binnen handbereik, of dit nu gaat over een moderne of landelijke keuken! Vraag daarom naar onze voordelige installatietarieven én de financieringsmogelijkheden.

Contacteer ons

INFINI KEUKENS