Wat mag u van Ixina keukens verwachten?

Bij keukenwinkel Ixina, vlakbij Haacht en Heist, staat de koffie voor u klaar. We zijn trots op onze keukens en dat zult u merken. Daarom kiezen wij bij Ixina keukens in Boortmeerbeek voor een persoonlijke aanpak. We adviseren u graag en professioneel over de mogelijkheden van opstellingen, elektrische apparatuur, kleuren, werkbladen en ga zo maar door. Vindt u het moeilijk om te beslissen? Dan biedt onze 3D planner uitkomst. Samen met u maken we een prachtig en gedetailleerd 3D-beeld van úw droomkeuken. Aankoopverplichting of kosten voor deze service? Natuurlijk niet. Persoonlijke service is voor ons belangrijk. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Ixina in Boortmeerbeek.

U kiest voor Ixina? Ook na de adviesfase kunt u volop op ons rekenen. Of uw keuken nu geplaatst wordt in Boortmeerbeek, Haacht of Heist, wij zorgen
ervoor dat alles op wieltjes loopt. Daarom komt er een vakman bij u langs om de keuken perfect op te meten en te plaatsen. Is er toch een onderdeel dat op maat gemaakt moet worden? Geen probleem: door onze korte levertijden (6 tot 8 weken) kunt u toch snel van uw droomkeuken genieten! Ook de plaatsing van de apparatuur wordt uitgevoerd door onze vakman. Bij keukenwinkel Ixina in Boortmeerbeek, nabij Haacht en Heist, is uw droomkeuken binnen handbereik. Vraag daarom naar onze voordelige installatietarieven én de financieringsmogelijkheden.

INFINI KEUKENS